Senaste inläggen

Av Mona - 25 januari 2009 11:13

Då var det söndag igen. Jag har sovit hyfsat länge men dock inte vidare skönt. Jag tror mina dunkuddar har gjort sitt och att det börjar vara läge att köpa nya... Som  vanligt har jag tillbringat förmiddagen med att plocka och fixa lite här hemma. Väntar med spänning på att se vad dagen har att erbjuda... Tanken var en skoterfärd men det snöar och då är det inte vidare roligt att köra skoter men vi får väl se. Kanske blir det en liten sväng eller så...


Jag fick mig just ett litet skratt. Jag sitter här vid datorn och Linus passerar, går till hallen och börjar ta på sig skorna. Jag frågar vad han har tänkt göra. Jag ska på skidtävling.

Här är prinsen redo för skidtävling.

och såhär går det till på tävlingen...

Det är ingen lek... Tror ni att ni hinner med?!!

ANNONS
Av Mona - 24 januari 2009 17:21

Skoter skoter, härliga maskin. Vi har varit ut en liten sväng. Hur härligt som helst. Det är toppen nu när vi har två skotrar. Dennis och Linus på den ena och jag på den andra. Det finns en liten plan om att vi ska fara ut imorgon med Robert och Mia samt deras barn. Det är bara hoppas på att det inte snöar imorgon utan är toppen väder. Gärna lite vårsol, det skulle vara toppen great!! Kör iväg till något mysigt ställe. Göra upp en eld. Mysa på och bara ha det skönt. Det kallar jag kvalitetstid.

ANNONS
Av Mona - 24 januari 2009 15:20

Är det någon som har något bra förslag på någon bra skoshop på nätet? Jag är ute efter lite finare skor med ganska ordentlig klack. Det får inte vara för mycket krusiduller. Var hittar jag dessa???

Av Mona - 24 januari 2009 15:12

Det blev en snoa till Piteå. Tror ni jag hittade något vackert? Nää, jag tittade och tittade överallt men nada. Det enda jag kom hem med var lite trosor från Lindex och två schalar. Jag har fått lite dilla på schalar. Det blir en liten färklick i min annars så svarta garderob... Jag hade förresten hur-du-knyter-en-schal-undervisning med damerna på jobbet i veckan. De är ju bara för söta. Till och med chefen var med :-) Så nu får vi se om hela förskolan kommer att gå omkring med schalar för att få vara lika fin som Mona ;-)


Jag har förresten funderat på en annan sak. Om en månad ska jag och klippa mig. Trodde först att det var nu på tisdag men jag var en hel månad fel ute men det gjorde inget. Kände ändå att jag inte är i något jätte behov av klippning än. Men i alla fall, jag funderar på om jag skulle klippa luggen ganska ordentligt kort. Jag tänkte som så, det blir lite mer frisyr samt att det kanske känns som att resten av håret är lite längre. Vad tror ni om det? Då är frågan ska jag ha en rak lugg eller ska jag fortsätta ha den på sidan eller kanske något mitt mellan så det går att variera det hela...

Av Mona - 24 januari 2009 09:02

Vet ni, igår la jag mig strax efter kl 22. Tänkte jag ligger och läser och väntar på att Let's Dance ska börja om så jag i alla fall får veta vem som åker ut. Vilket jag gjorde. Problemet var bara att när Let's Dance började om så var jag så trött så trött. Ja la ifrån mig boken och bara blundade under snabb genomgången och allt surr. Jag missade hela alltet, vaknade till som hastigast när Blondinbella fick frågan vad ska du skriva på din blogg? Jag somnade om omgående. Linus tyckte det var morgon vid 7.30 så jag la mig i soffan och råkade somna även om jag kände mig utvilad... Men nu är jag på gång igen. Jag känner en mer positiv anda. Tror jag ska fixa mig, kanske blir det kjol idag... gå lite på byn och bara vara. Ja, det blir nog en bra dag!Lisa, vad kul att du läser min blogg!!! Vad glad jag blir! Tänk att jag kan vara beroendeframkallande ;) Det skulle verkligen vara toppen med en middag på Bennigans eller glass från Swensens... Sitta på Starbucks och dricka caramel frappucino och surra. Vad hände, varför gör vi inte det längre?? Just det, vi har familj och bor i två olika delav av Sverige istället för i Rockville... och verkar ha svårigheter med att få till att träffas... Förhoppningsvis ska vi råda bot på det inom en inte allt för avlägsen framtid.

Av Mona - 23 januari 2009 18:59

Äntligen, nu är det HELG!!! Gissa om jag ska njuta av ledigheten denna helg. Förhoppningsvis ska inte många knop av arbete befinna sig i min närhet, lite plock och tvätt men där går gränsen. Lite sugen är jag på att fara in till stan. Skulle verkligen behöva mig något vackert. Inte för att jag vet när jag ska ha användning av det men något att klä kroppshyddan med skulle verkligen vara trevligt. Så var det ju det här med bio, jag vill på bio!!! Hur länge har jag egentligen pratat om det?!


Jag trodde att vi skulle ut och äta idag. Dennis chef har fyllt 50 för ett litet tag sen. Dennis pratade då om att vi borde bjuda ut honom. Tidigare i veckan sa han att på fredag ska vi ut och äta med Janne. Ok tänkte jag, toppen då slipper jag fundera ut vad vi ska äta. Så igårkväll när jag frågade vilken tid vi skulle fara och äta svarade Dennis vaddå ska du med?  Ja, alltså no får du följa men det är ju bara gubbar... Vaddå besvikelse. Kanske inte så spännande att sitta omringad av ett gäng lastbilschaffisar och vara ensam tjej.  Nä jag ville inte följa med längre... Men så idag frågade Lina först om hon fick ta med Linus hem eftersom hon slutade tidigare än mig. Sen tyckte hon vi kunde äta skräpmat tillsamman (än en gång, undra varför inte jag går ner i vikt?!!). När jag slutade for jag och hämtade Lina så for vi ner på byn och köpte mat. Nu är jag och Linus här hemma. Ska mysa lite och sen blir det soffan för min del.

Av Mona - 22 januari 2009 21:01

Jag blir så otroligt glad nu när det är fler och fler som börjar kommentera mina inlägg. Folk som jag inte har någon aning om vilka de är. Sen är det roligt att kika runt på deras bloggar också. Här och där hittar jag någon vars blogg jag gillar starkt. Nu ska även jag bättra mig på att kommentera andras inlägg. Vi samarbetar så blir det här toppen!!


Än en gång, tack alla läsare!!!PS känner ni den positiva andan i detta inägg? ;) DS

Av Mona - 22 januari 2009 20:21

Jag njuter av att bara ha mig själv här hemma. Ok Linus ligger och sover men det är nästan som att vara helt själv. Det är ju inte som att han stör och sen vetskapen att kunna gå och pussa på honom om jag känner för det. I alla fall, tog fram glassen trots att jag kände mig övermätt. Åt några skedar sen var det stopp. Tog tag i sit upsen istället, det gick lite halvtrögt men nu är de i alla fall gjorde. Jag måste faktiskt erkänna att det har varit lite si och så med dem i veckan. Det har typ inte existerat... Jag vill vara själv när jag plågar min mage men ensamheten har lyst med sin frånvaro. Men nu är det i alla fall gjorda och det känns lite bättre. Magen är fortfarande inte riktigt sig själv. Undra vad det egentligen beror på. Det kan ju vara alla hormoner som spökar. Och på tal om hormoner så har halva finland invaderat mitt ansikte. Det känns ruskigt moget. Jag har aldrig haft finnar i hela mitt liv men vid snart 29 års ålder dyker de upp med jämna mellanrum en gång i månaden.


Jessica, jag håller med om att det skulle vara trevligt. Tyvärr känns det som att det kan bli ett aningen dyrt biobesök om vi skulle gå. För att inte tala om slöseri med tid. Vi kan ju inte gå på bio, vi ska ju surra och umgås och bara ha trevligt. I och för sig är väl bio trevligt men du förstår ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se