Senaste inläggen

Av Mona - 16 januari 2009 15:37

Flytten har gått hyfsat smidigt. Aningen jobbigt var det dock att bära i sakerna ute i ca -25 grader. Nu är det mesta på plats. Det som återstår att få in alla stora saker, och var de ska rymmas. Det var mer än en kartong.


Linus har varit med Emil under tiden jag har fixat med flytten och det hade gått hur bra som helst. De hade busat och lekt och bara haft roligt. Jag kan lova att han går fortfarande på högvarv men nu kommer han och ber om tutten så jag misstänker att han vi bänka sig i soffan och känna lugnet. Precis som jag.

ANNONS
Av Mona - 16 januari 2009 12:35

Vaddå irri, jag hade just skrivit värsta långa inlägget och så försvinner det!!! Jaja, börja om från början, börja om på nytt....


Till att börja med vill jag berätta att jag inte berättar allt som händer och sker i mitt liv här på bloggen. Här ryms bara en piss i mississippi. Det är ganska spännande att se vad folk tar med sig härifrån mitt liv, deras tankar och kommentarer. Sen utifrån det gör då jag en tolkning. Tänk vad vi alla är unika. Alla har vi olika sätt att tolka situationer och händelser. Vilket innebär att från ett endaste litet inlägg kommer många tolkningar. Att vara exempelvis irriterad, eller bitterfitta ;) beror många gånger på ett flertal händelser som skett under en längre tid. När bägaren sen är överfull då rinner det över. Frustrationen kommer ut och sen tolkas det av andra och bla bla bla... Ni förstår var jag vill komma?!?!


Livet är allt bra underbart!! ;)

ANNONS
Av Mona - 16 januari 2009 08:38

Jag fick bara en sån där instinktiv känsla att usch vad jag är less på alla bitterfittor där ute i vida världen. Tjejer tillhör helt klart det värre kategorin där, killar ni har ingen chans så försök inte ens. Tjejer besitter något som kallas för en kvinnas list och kvinnligt intuition och de är inte att leka med. Hos några är den mer utvecklad än hos andra. En kvinna gör inte en fluga förnär med fysisk smärta. Kvinnans list övergår det, hon ser istället till att ta användning av antingen tystnad eller visa på den andras dumhet. Kvinnofolket är även väldigt avundsjukt av sig, men vägrar självklart att visa det. Istället målar de över det genom kommentarer som de vet gör ont för andra. Kvinnan bär även en gigantiskt stolthet som inte är att leka med. Hon skulle hellre gå över berg än att gå över sin egen stolthet, det kan såra självkänslan och det utsätter kvinnan sig inte för i onödan. Hon gör istället allt för att hålla garden uppe, det ska se bra ut på ytan och inget annat är accepterbart.Av Mona - 15 januari 2009 20:59

Jag var hyfsat nöjd med att jag över huvudtaget börjat göra sit ups varje kväll, till jag såg Ellen DeGeneres Show. De pratade om hur många sit ups Britney Spears gör per dag. Alltså 500 stycken!!! Det verkar inte finnas någon hejd på bruden å andra sidan har hon också en mage som heter duga. Alltså bestämde jag mig idag för att jag i alla fall skulle öka på mina sit ups så numera är det 100 stycker från Monas sida per kväll. Det är inte i närheten av Brittan men snart...


Förstå så lycklig jag lär vara den dagen som min mage ser ut såhär!! Observera min formulering, jag har alltså en plan på att någon gång  ha denna fina mage, när det blir är dock en annan historia... Sen har jag kanske inte riktigt samma förutsättningar som Britney har med personal trainer, dietis, retushering och hela kittet. Men snygg mage ska jag få!!!! Sen är det bara övergå till rumpan, låran och benen.

Av Mona - 15 januari 2009 20:17

Jag har hittat värsta goda snackset och det är inte allt för illa heller. Lätt att fixa i ordning och något som alltid finns hemma. Mamma blev inte allt för överlycklig när hon hörde vad jag skulle äta håller du på och bantar nu igen? har det stigit dig åt huvudet? å andra sidan, i mammas ögon kommer jag alltid vara världens vackraste. I alla fall, jag blev lite halvsugen på något och tänkte att nu 17 ska jag äta något som är gott men samtidigt inte illa att äta. Alltså kokade jag broccoli och sen tog jag även en liten burk majs och på detta strödde jag lite örtsalt. Hur gott som helst! Resten av kvällen ska jag tillbringa med att dricka vatten. Eventuellt kan det bli en kopp te lite senare.

Av Mona - 15 januari 2009 19:02

Finns det någon frivillig muskelknutte där ute som skulle kunna komma och hjälpa mig flytta ett piano? Jag tänkte för mig själv att jag skulle fixa det på egen hand men det går inte riktigt som planerat. Tanken är att det ska rulla men hjulen är inte riktigt på min sida. Förra gången det flyttades var det jag och Lina men jag misstänker att hon inte är vidare sugen på att hjälpa till just nu... Jag tänkte lite surprise surprise till Dennis när han kommer hem från träningen men jag misstänker att jag måste vänta på honom så vi kan hjälpas åt. Ibland önskar jag att han var en sån karl som kunde ta för sig och se till att fixa saker innan jag blir less och gör det på egen hand. Det brukar liksom inte alltid bli överdrivet lyckat... skam den som ger sig!

Av Mona - 15 januari 2009 18:21

Jag har funderat och funderat och kommit fram till vissa saker. För det första, jag gillar inte att väga mig på torsdagar, det känns helt fel. Jag kan inte riktigt förklara varför det bara känns så. Onsdagar är mycket bättre. I alla fall kändes det så innan jul och allt så jag tror minsann jag ska gå tillbaka till onsdagar och se om känslan kommer tillbaka. Onsdag är bra på många sätt. Det är mitt i veckan, de två längsta dagarna har varit och sen är det bara två korta dagar kvar innan det är helg. Helt underbart!! :) By the way så har jag helg nu, ljuvliga känsla!! Tro mig, jag skulle bli grymt besviken om jag skulle bli utringd på jobb imorgon. Jag har lite andra planer att fixa och trixa med för morgondagen. Kvällen tänkte jag tillbringa med att städa kylen. Tvätta lite och plocka lite och sen bara vara.

Av Mona - 15 januari 2009 07:52

Vågen visade +/- 0 vilket jag synar i sömmarnamed tanke på att det är 6 hg mer än vad den visat hela veckan. Jag ska kontrollväga mig imorgon och det som står då räknar jag som veckans vikt.


Nu ska här ätas frukost


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se