Direktlänk till inlägg 7 februari 2009

dagens outfit

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte alls som en bra dag. Jag har i alla fall gjort mitt bästa med att försöka få till dagen genom att fixa mig efter bästa möjliga förmåga, tyvärr visade det sig vara en dag när ingenting riktigt funkar, men men... här är i alla fall dagens outfit.

Det här är kjolen jag köpte förra helgen från Vila endast 75 kr på rean. Det tycker jag om. Tröjan är från JC, en gammal trasa som jag tycker mycket om... Lite dålig bild, det går inte ta kort inne hos oss när det är så ljust ute... eller så är jag en dålig fotograf... Jag tycker i alla fall om kjolen. Jag önskar att jag kunde ha den här sortens kläder på jobbet men det känns aningen dumt med tanke på att jag sitter på golvet en stor del av dagarna.

 
ANNONS
 
Christina

Christina

7 februari 2009 12:45

hej...
20 minus???Skojar du?
jag skulle frysa fast...;0)
Snygg outfit!Kramis

http://leonletizia.bloggagratis.se

 
Jessica

Jessica

7 februari 2009 14:51

så fiiiin!
kramis

http://liamengla.bloggagratis.se

 
Cissi

Cissi

7 februari 2009 19:20

Spännande vad du har på gång och jag vill se!!

-20.....shiiit va kallt, du måste vara trött på det!

http://cisan.bloggagratis.se

 
Mona

Mona

7 februari 2009 21:45

Du blev jätte fin på kortet gumman! Kramiz

http://sashakitty.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Av Mona - 5 februari 2009 20:18

Gaah!!  Det blåser, det är kallt, det snöar och är oplogat. Med andra ord äckligt väder och tungt att gå. Men trots detta trotsade jag väder gudarna och väglaget och tog mig ut en timme. Det blev inte jätte långt men med underlaget tror jag minsann a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se