Direktlänk till inlägg 5 februari 2009

pappa du måste väga också

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom att få lös den. Först testade han med skotern men det funkade inte. Han var tvungen att ta min bil för att få löss maskinen. Gissa hur nöjd Linus var när han berättade för sin farmor om det?!! Mamma visst inte kör du och jag fast?! När vi sen kom in och skulle äta så gjorde jag iordning Linus mat som vanligt och sen så vägde jag min. Linus ville titta. När Dennis tog sin mat säger Linus Pappa du måste väga också. Eh, vad säger man, jag hade inte riktigt väntat mig den kommentaren... Som tur var nöjde Linus sig med förklaringen att endast mamma gör så.


Kvällen har jag haft helt för mig själv. Helt skönt. Jag har även gjort något som jag inte gjort på evigheter. Det visade sig att jag hade en massa kalorier kvar att äta idag. Jag bestämde mig för lite fest. Jag poppade popcorn och drack coca cola light. Helt gott var det och jag har fortfarande kvar kalorier att äta men det får vara för idag. Jag orkar inget mer. Min första plan var att jag skulle äta upp hela popcorn påsen men jag blev less. Det var gott en liten stund. Det godaste var nog coca colan och vet ni vad, 5 dl coca cola light är endast 5 kalorier. Det är inte dumt!

 
ANNONS
 
mia

mia

6 februari 2009 09:19

va du är hurtig å duktig då =) nu ska vi iväg å hämta hem våran bäbis då har ja ju inge val då börjar mina promenader igen haha.. hoppas vi kan ses snart. kram kram

http://www.miiajonsson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 20:18

Gaah!!  Det blåser, det är kallt, det snöar och är oplogat. Med andra ord äckligt väder och tungt att gå. Men trots detta trotsade jag väder gudarna och väglaget och tog mig ut en timme. Det blev inte jätte långt men med underlaget tror jag minsann a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se