Direktlänk till inlägg 5 februari 2009

tungt

Av Mona - 5 februari 2009 20:18

Gaah!!  Det blåser, det är kallt, det snöar och är oplogat. Med andra ord äckligt väder och tungt att gå. Men trots detta trotsade jag väder gudarna och väglaget och tog mig ut en timme. Det blev inte jätte långt men med underlaget tror jag minsann att det gav mer än vanligt. Känner mig helt trött i benen. Skorna mina funkade perfekt. De var ett klipp!! Jag förstår inte varför jag inte investerat i ett par bra skor tidigare men men det är inget att lägga energi på.


Linus har varit på förskolan idag. Det hade gått bra. Han hostar fortfarande men det känns som att han får vara hemma i flera veckor om vi ska hålla honom borta på grund av hosta. Själv for jag på jobbet. Vi hade hela fem barn idag. Många som är sjuka och många som var lediga. Med andra ord, jag hade kunnat stanna hemma med Linus...

Nu sitter jag här hemma helt ensam. Dennis är hos grannen och snart ska han iväg och jobba. Linus har följt med farmor och ska sova med henne i natt och vara ledig imorgon. Det kommer kännas otroligt tomt i sängen när jag går och lägger mig, helt ensam. Jag kommer inte ihåg när jag senast sov helt själv en hel natt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se