Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

vaddå humant?!

Av Mona - 4 februari 2009 21:13

Jaha nu var det ett tag sen jag tog upp det här så nu kommer det igen. Ni glömmer väl inte av sit upsen? Här körs det på varje kväll. Tänk på att några få är bättre än inga alls.


Jag SMSade med en kompis idag så kom vi in på middagsplaner. Jag menade att vi skulle äta något extra gott men med lite kalorier. Bla bla bla... vännen ansåg det vara onödigt men jag menar som så att det är ändå jag som ska trivas med min kropp oavsett vad andra tycker. Jag fick tillbaka till svar du är ju ganska klok ändå ibland kvinna. Men i alla fall vet ni vad vår extra goda middag bestod av? Linus skulle äta kall korv och yoghurt och ett glas vatten, sen utökade han även med en smörgås... Själv åt jag två smörgåsar med korv och drack mjölk. Det var väl en lysande middag?! :S Men vi åt dock en ordentlig lunch innan Dennis for iväg och jobbade. På tal om Dennis jobb, de håller på att försöka reda ut hur de ska arbeta nu när de är tre stycken. Idag for han vid 13 tiden och nu när jag pratade med honom så säger han att han jobbar till 6-7 imorgonbitti om inget går sönder. Sen är är han ledig torsdag men börjar jobba på natten till fredag vid 1-2 tiden. Är det humana tider?? Längre än så vet han inte. Jag menade som så det är ju bra om vi i alla fall vet en eller två veckor fram så det går planera in att göra något. När ska vi träffas??!!! Tacka vet jag mina arbetstider där jag vet när jag börjar och jag vet när jag slutar.

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

4 februari 2009 22:16

ååå men gumman, du gör min dag varje dag genom dina söta kommentarer och mail. Det värmer långt in i hjärtat och betyder såå mkt ska du veta :-)

vafan, finns inte jag reggad på eniro? undrar hur sjutton cissi fick tag på mig...hihi.

Puss på dig!!!!

http://liamengla.bloggagratis.se

 
inte lika duktig

inte lika duktig

5 februari 2009 05:09

vad duktig du är me situpsen... =)
Hur många gör du varje kväll?

http://...

 
latmasken

latmasken

5 februari 2009 18:12

jag har bara gjort sit ups en enda kväll :-o vad e det för fel på mig som e oföretagsammast i världen????

http://liamengla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se