Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

ett gott skratt

Av Mona - 4 februari 2009 13:20

Ett gott skratt förlänger livet sägs det, därför tänkte jag visa er en vacker bild på hur jag ser ut när jag går omkring här hemma.

Lite otydlig men jag har alltså underställs byxor på mig. De är väldigt mjuka och sköna, jag rekomenderar de starkt om du inte är ute efter att se sexig och läcker ut. Till dessa underbart sköna byxor har jag en vanlig svart kortärmad tröja med diverse fläckar på. Håret står på tre kvart och leendet lyser med sin frånvaro. Hur uppiffad är du när du vabbar?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Syrran

4 februari 2009 19:04

Hej på dig.
Jag vet att du inte tycker om att jag säger att du var fruktansvärt lik vår mor på denna bild. Kram syster

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se