Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

nya skor

Av Mona - 4 februari 2009 13:03

Sagt och gjort, jag och Linus har varit ute en sväng. Vi tog sparken ner på byn. Jag kände mig ungefär 98 år gammal där jag kom med sparken, precis som alla andra gamlingar. Men Linus tyckte det var roligt, speciellt i nerförsbackarna när vi fick upp lite fart. Vi for ner på Sportringen och jag hittade mig ett par skor. Jag har funderat ett tag och känner som så att nu när jag är ute och går ofta kan det vara bra med ett par ordentliga skor som inte är allt för stora och klumpiga. De är riktigt sköna, det känns ungefär som att jag rullar fram när jag går eftersom det är lite rundade. Sen var det värsta klippet eftersom de var på rea, sånt tycker jag om. Nu ska jag gå omkring med de en stund här hemma och känna om de passar mina fötter, annars skulle jag få byta eller få pengarna tillbaka trots att de var på rea.

De är dock inte årets modell men det känns som att det kvittar. Jag tror de kommer bli toppen både för mina prommisar och sen till våren när det är dags att gå omkring i skogen med barnen. En stadig sko helt enkelt som jag inte blir blöt i eftersom det är Gore Tex.


Väl hemma igen fixade jag ihop en köttsoppa så vi fick i oss lite lunch. Det var gott. Jag är helt enkelt en hejjare på just köttsoppa.

Nu har Dennis farit iväg och jobba och Linus ligger och sover. Själv tänker jag lägga mig i soffan och läsa lite. Jag kanske inte har berättat att jag läser Mari Jungstedt just nu. I slutet är det ganska spännande men jag är inte helt uppslukad av hennes böcker så som jag var av Camilla Läckberg.

 
ANNONS
 
Cissi

Cissi

4 februari 2009 15:44

Snygga! Och bra att man får lämna tillbaka trots rea :0)

Kram!

http://cisan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se