Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

en present

Av Mona - 4 februari 2009 08:26

En dag när jag pratade med mamma i telefon säger hon helt plötsligt Mona jag har en present till dig. Oh en present men jag fyller inte år eller har namnsdag (inte för att vi brukar fira namnsdagar men i alla fall). Mamma ville bara vara snäll. Det var inte bara mig hon var snäll med även syrran och Nina skulle få presenter. Alla flickor så det inte blir orättvist. Ibland överraskar mamma. Det är det om är så bra med mammor.

Så i söndags kom syrran förbi med presenten till mig. Vi har alla fått ett halsband med våra namn. Det är min och syrrans kusin Ulrika som gjort dem. Riktigt nijs tycker jag. Egentligen är jag inte så mycket för långa halsband men jag har kontrollerat och det går att vira det runt halsen så det blir mer i min egen längd. Sen tänkte jag att jag kanske skulle köpa mig en läderrem och ha runt halsen, liknande med den jag har på armen, då kan jag knäppa fast mitt namn där. Funderar även på att be mamma beställa en bricka med Linus namn. Det skulle ju vara fint.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se