Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

lite struktur skulle vara bra

Av Mona - 3 februari 2009 18:21

Gaah det går ju bli irriterad för mindre. Dennis kom hem och nu har han farit iväg igen. Han har fotbollsträning tisdag och torsdag. Inte 17 ska ni tro att han vet hur han ska jobba, ja förutom imorgon då. Varför kan inte han ha normala scheman som alla andra? Det går inte planera något. Även om jag inte gillar att ha allt planerat vill jag ändå veta lite tider så det går planera. Jag vill ha lite struktur på vardagen!!!

Jag har i alla fall varit ut på en kort prommis. Mer hann jag inte eftersom Dennis skulle iväg. Det blev för kort. Imorgon ska jag ut på dagen och då spelar det ingen roll vilken temperatur det är. Ok det gör det visst men ut ska jag i alla fall och det ordentligt. Linus feber har legat mellan 37.6-38 idag så det verkar ju gå åt rätt håll. Nu är det bara hoppas på att han håller sig feberfri imorgon. Det har faktiskt gått riktigt bra att vara hemma. I och för sig sov vi bort halva eftermiddagen men i alla fall. Linus har lekt för sig själv och tittat på TV, surrat och allt har bara flytit på så jag ska inte klaga.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se