Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

oj så jag har sovit

Av Mona - 3 februari 2009 15:20

Jag har just vaknat efter att jag sovit middag i 2.5 timmar!!!! Det ärju inte riktigt klokt. Jag brukar vakna efter en liten stund om jag somnar. Linus han sover än och han har sovit 3.5 timmar. Jag börjar lite smått fundera på att väcka honom. Samtidigt känns det som att han behöver sömn nu när han inte är helt pigg men snart ska han upp.


Jag känner mig i alla fall som en helt ny människa. Utvilad och mår bra. Jag gillar det här med vikklubb. Men det är ju helt omvänt motför GI. Med GI ska man äta feta feta feta produkter men här är det bra med lättvarianter. Inte så att jag kommer byta ut allt men kanske lite så jag sparar in på kalorierna. Det blir en snoa förbi Ica när jag går ut och går och handla hem lite, bland annat någon annan yoghurt än Turkist yoghurt, även om den är den godaste. Nu kan jag även äta bröd och det kan ju vara gott som omväxling. Alltså blir det inhandla lite bröd och pålägg eftersom det ekar på den fronten här hemma.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se