Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

djur - nej tack

Av Mona - 3 februari 2009 10:39

Äntligen börjar det se ut som ett normalt hem här hemma. Jag kan inte fatta hur det kan bli så stökigt och skitit på bara någon dag. Det är helt otroligt. Jag har alltid tyckat att jag dammsugat ofta (dammsugaren står alltid framme) men nu är det flera gånger per dag. Det är inte bra att ha en stor svart hund i huset. Jag hinner inte dammsuga klart så är det lika hårigt igen. Jag fullkomligen hatar det. Å andra sidan har jag än en gång kunnat konstatera med säkerhet att jag aldrig ska ha någon hund. Katten skräpar nog. För den delen har katten börjat med något idiotiskt och sover i våra sängar. Det tycker jag inte om. Nu är det uppfostring på hög nivå som gäller. Djur ska inte vara i sängar. Vi lyckades tidigare med när vi hade både Sixten och Karl-Johan så det ska nog fixa sig att lära om Karl-Johan igen.

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

3 februari 2009 12:00

tack, dieten går bra so far :-) själv då? hihi, du o jag e inte kloka med vår viktnoja :-D
kramisar

http://liamengla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se