Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

lite bättre

Av Mona - 3 februari 2009 09:30

Jag tror Linus börjar vara på bättringavägen. Han surrar och surrar och går an idag. Men det är ju bra. Han har fortfarande lite feber 37.7 men förhoppningsvis ska det gå ner under dagen så han är helt feberfri imorgon så vi kan jobba på torsdag och fredag.


Idag ska här städas. Det ser ut som jag vet inte vad... Jag fullständigt hatar det. Sen hoppas vi stenhårt på att temperaturen stiger. Nu är det lite drygt -15 grader och det kändes lite väl kallt för att ta ut Linus. Men igår var det samma sak, kallt på förmiddagen och varmare på eftermiddagen med sol. Det är riktigt vackert ute, helt vitt och solen tittar fram lite försiktigt.


Jag var in på försäkringskassans hemsida, skulle fixa det här med vård av sjukt barn. Det var inte det lättaste. Först och främst fungerade inte min e-legitmation. Det är typ evigheter sen jag använde den och sen gick det inte att göra en ny... Det slutade med att jag tog till det gamla vanliga sättet och ringde. Men nu är det gjort och bara att vänta på blanketterna.


Nää nu får jag minsann ta och göra ett litet ryck här.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se