Direktlänk till inlägg 2 februari 2009

mamma är bäst!

Av Mona - 2 februari 2009 22:21

Det är rart med barn. Linus är så mysigt nu när han inte är riktigt kurant. Helst ska han sitta nära sin mamma hela tiden, mamma är bäst!!! och självklart står han vid min sida vad än det gäller. Hjälper till med maten, fixar och trixar. Han tyckte inte att hans mamma skulle gå ut och gå idag men med lite övertalning gick han med på att vara med pappa ytterligare en stund. Orden som vägde tyngst var att vi ska vara med varandra hela dagen imorgon. Förresten har jag förstått det som att lite frisk luft är bra för barn. Alltså blir det prommis för oss imorgon om det inte är för kallt, annars tar jag det själv när Dennis kommit hem.

Men i alla fall, det jag tänkte skriva om är nu när Linus är sjuk och han somnat för natten. Någon timme efter han somnat både igår och idag har vi hört honom mumla från sovrummet så vi har gått dit. Nää då, då ligger killen i sängen och sjunger och donderar - i sömnen. Hur söt som helst. Och värmen behöver vi inte oroa oss för, Linus värmer upp hela rummet. Det är ingen lek att dela täcke med honom, det är det förvisso inte i vanliga fall heller men nu är det än varmare.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se