Direktlänk till inlägg 2 februari 2009

risk för irritation

Av Mona - 2 februari 2009 18:39

Jag känner hur irritationen kommer smygande inpå mig och jag vet egentligen inte varför. Kanske är jag bara uttråkad men samtidigt så har jag jobbat hela dagen, varit ute på prommis, fixat och donat lite så jag borde inte vara uttråkad... Eller är det i förebyggande syfte eftersom jag vet att jag kan komma att bli uttråkad imorgon. Jag hatar den här känslan av att inte kunna komma iväg. Jag vill ju inte riktigt ta med mig Linus ut om det är jätte kallt och han har 39 graders feber. Hur är det egentligen med det är, om jag bäddar ner Linus vagnen är det en dum idé att gå ut och gå en sväng under dagen då? Jag har för mig att frisk luft är något bra. Jag tänkter ju inte gå ut om det är svinkallt men om det är sisådär runt -5 grader eller nå och solen tittar fram...


Inte är det något bra på TV ikväll. Varför har inte alla bra serier börjat om? Förstår inte TV folket att jag behöver min avkoppling? Vem är det egentligen som har bestämt att det enbart ska visas idiotiska program som ingen (läs jag) ändå vill se, helt dumt tycker jag!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

2 februari 2009 19:29

När små barn har feber ska man ju försöka ha lite svalt inne för att de ska få hjälp att bekämpa febern; så en promenad borde väl göra gott?

 
anja

anja

2 februari 2009 20:26

nog är det bara att gå ut, viktigast är ju att han håller sig stilla.. frisk luft är bara bra:)

http://www.anjaj.blogg.se

 
Christina

Christina

2 februari 2009 22:16

ut och promenera när han ändå skall sova...lite frisk luft gör väl inget ont?
Jag håller med..bara bajs på tv just nu!
hoppas du kom ut en stund iallafall.kramis

http://leonletizia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se