Alla inlägg under januari 2009

Av Mona - 11 januari 2009 09:20

Under tiden som mamma och pappan ligger drar sig, halvslumrar, roar sig barnet själv. Inte ska ni tro att ha bara har tråkigt för det. Ni vet ju vad som sägs När katten är borta dansar råttorna på bordet. Mycket riktigt, när jag med stor möda kravlade mig upp hittar jag sonen helt nöjd och belåten i soffan. Han har varit i frysen och hämtat en glass. Jag ska bara äta den sista. Vad säger man?? Vi brukar vanligvis inte börja dagen med glass men jag hade inte hjärta att ta av honom den. Men nu vankas det lite frukost. Få se då vad det blir för extravagant läckert idag...

Av Mona - 10 januari 2009 21:25

Jag fortsätter att kämpa med mina röda läppar. Jag tänker som följande; eftersom jag allt som oftast går omkring i svarta kläder och inte har någon jätte iögonfallande hårfärg eller en massa smink så måste ju röda läppar vara en lite färgklick på mig. Är jag helt ute och cyklar?


Personligen börjar jag gilla det mer och mer. Problemet är bara att jag har lite svårt för att komma ihåg att fylla på färg på läpparna. När jag sminkar mig på morgonen kommer jag ju ihåg allt men allt eftersom timmarna går så faller de rödmålade läpparna i glömska...

Av Mona - 10 januari 2009 21:21

Här kommer en liten redogörelse för dagens intag. Jag fick även en förfrågan via telefon för någon dag sen att det skulle vara bra om jag laupp lite bilder på mat. Här är dagens middag.

Maten bestod av röding, broccoli, morötter, majs och en röra på creme fraische, purjolök, tomater och lite kryddor. Riktigt gott måste jag säga. Röran går bra att äta till allt möjligt.


I övrigt har jag ätit...

Lunch: omelett

Mellis: naturdiet bar

övrigt: lite glass, två saffransbullar och lite saft.

Av Mona - 10 januari 2009 20:53

Det var så grymt härligt. Frihetskänsla så det sjunger om det. Jag verkligen älskar att åka skoter. Nu har vi bara varit iväg en kort kort sväng till syrran men det var ändå något speciellt. Det är så skönt att ta på sig alla skoterkläderna och sen höra ljudet, känna lukten från avgaserna och sen fara iväg. Vet ni hur jävulst mycket jag vill ha en egen skoter? Hur toppen skulle det inte vara om jag kunde köra själv och sen ha Dennis och Linus på en annan skoter. Jag har till och med sett ut vilken skoter jag vill ha, testkörde en förra vintern men Dennis säger nej... Han tycker den skotern jag vill ha är ful och sen har han tydligen fixat så jag ska kunna köra hans pappas gamla gamla skoter, som förövrigt är gigantiskt stor. Jag vill ju ha en liten skoter som jag orkar med. Sen är det ett krav att det är elstart så behöver jag inte kämpa med att dra igång den.

Av Mona - 10 januari 2009 16:55

Sonen verkar vara på samma humör som jag idag. Han är arg arg arg. Tycker synd om sig själv och låtsas gråter. Det låter mest så... Varför gör barn så egentligen? Är det testing för att se om de får sin vilkja igenom? Linus fick sitt utbrott efter att jag sagt nej till glass innan maten. Då skulle han minsann inte äta alls. Jag vill inte ha någon mat. Ni mammor, har ni samma dilemma hemma hos er mellan varven?


Jag är fortfarande sugen på att gå på bio. Vilket jag ska göra, antingen ikväll eller imorgon. Någon som är sugen på att följa med? I värsta fall går jag själv. Bara få komma bort och bara vara Mona några timmar. Nu har Dennis förvisso varit iväg med Linus så jag fått vara ensam idag men jag behöver göra något. Något som inte är vardag...

Av Mona - 10 januari 2009 12:20

Usch, idag är en sån dag när allt känns käpprätt åt skogen. Jag känner mig irriterad och trött och allmänt neråt. Kanske blir det bättre om jag lägger mig och läser en stund. Försvinner någon annanstans, till en annan värld. Tålamodet är lika med noll, det existerar inte. Varför är det så vissa dagar? Som tur är har Dennis och Linus farit iväg och kört lite skoter. De skulle fara till Kanis och åka madrass så det är bara jag och mina personligheter här hemma och då är det väl bäst att göra det bästa av situationen...


Förresten, jag har kommit på att jag mer och mer skippar linserna och använder mig av glasögonen. De få gånger jag har linser upplever jag att jag får ont i huvudet. Jag vet inte om det är inbillning eller om det verkligen är så... Å andra sidan när jag jobbar och bara är hemma funkar det ju bra med glasögonen men när det blir sommar och sol vill jag bara ha linser så jag inte får några taskiga ränder i ansiktet och samtidigt kan använda mig av solglajjer nädet det behöva...

Nää, nu ska linserna bort, glajjerna på och sen ska jag bänka mig i soffan och läsa. Vem vet, när jag kommer tillbaka till denna värld kanske huset är välstädat och jag på topp humör.

Av Mona - 10 januari 2009 00:22

Det här är minnen från min tid i USA. Jag och tjejerna på väg hem efter en kväll ute. Vi sjöng för fulla muggar på metron. De som inte såg oss hörde oss i alla fall. Det var inte tråkigt! :) Hög intelligens på texten är det också. Vad tro ni, är det mig de sjunger om? ;)

Av Mona - 9 januari 2009 23:49

Hur coolt skulle det inte vara att göra såhär på  någon stor tillställning. Föreställ er hon Mona totalt på G!! ;) säljer ut värsta hunken Dennis (host host hosdt ;)) förstå vad jag skulle njuta. Hur otroligt kul det skulle vara. Helt klart i världsklass!!! Jag kan se det framför mig :)

Ovido - Quiz & Flashcards