Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

livets givande och tagande

Av Mona - 20 januari 2009 18:04

Livet är en ständig kamp om givande och tagande. Vi ger för att få tillbaka. Oftast funkar det men ibland är det tvärstopp.

För att undvika alla missförstånd så vill jag berätta på en gång att jag inte tänker på någon eller något speciell utan det här är helt allmänt.

Jag är absolut inte perfekt. Jag har mina brister. Det  finns folk som menar att antingen tycker man om mig eller så gör man det inte. Jag brukar ses som en rak och ärlig person och så känner jag mig också. Det finns inte att jag skulle säga saker bara för att passa in. För att skona andra händer det ibland att jag håller totalt tyst, inte säger något. Men i alla fall, på senaste tiden tycker jag att jag mest bara har gett, jag har frågat och kommit med förslag men inget har fallit i smaken. Vilket har resulterat i ingenting. Ruskigt tråkigt! Jag känner mig less!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se