Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

make over

Av Mona - 14 januari 2009 21:18

Varje gång jag ser Top Models make over blir jag helt inspirerad att göra något totalt nytt. En ordentlig renovering av mig själv. Tjejerna blir så himlans fina i håret. Tänk om någon kunde se på mig och säga såhär ska du se ut. Den här frisyren tar fram det bästa i dig. Visst brukar frissan få fria händer mellan varven men här snackar vi total make over. Egentligen skulle jag vara nöjd bara jag kände att såhär vill jag ha min frisyr. Sen lära mig att variera den ordentligt på alla möjliga och omöjliga sätt. Varför kan inte jag sånt? Mitt mål just nu är att det ska bli så pass långt att jag kan sätta ihop det. När jag väl har kommit till det stadiet brukar det bara säga svisch så har det tvärväxt igen. Sånt tycker jag om!! Nu känns det mest som att jag har någon halvdan frisyr som egentligen inte är någon frisyr... men men det är väl så när det är på utväxt....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mona

14 januari 2009 22:37

Duktig du är som gör sit up´s varje dag! Jag blir faktiskt inspererad, jag kommer nog oxå göra ett par st ikväll :)

Jag tycker du har en jätte fin frisyr! :)

Kram Mona

 
Jessica

Jessica

14 januari 2009 22:56

du är alltid fin så det så!

http://liamengla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se