Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

sit up´s

Av Mona - 14 januari 2009 20:57

Tjejer ni kommer väl ihåg att köra era sit up´s? Själv kör jag varje kväll nu. Ska det va så ska det!! Platt mage inför beach 2009. Nästa steg är att fixa låren. Är det någon som har några bra enkla övningar vi kan köra hemma? Det känns så otroligt bra efteråt. Veta att jag gör allt för att komma i form. Jag har även insett att jag aldrig lär bli lång och smal, typ 175 eller så men jag får göra det bästa av det jag har att spela med. På 160 cm över havet syns varje uns av oönskat fett, sladder och kilon betydligt bättre än på en lång kropp. Men det är ingen idé att spilla tårar över sånt som inte går att påverka. Så hejja hejja oss!! För ni är väl med?!

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

14 januari 2009 22:54

å tack gumman! Men du vet att jag soma alltid är imponerad av hur duktig du e!
Jag borde oxå börja göra sit ups... haha, jag vet, har sagt det 100ggr förr.
kram

http://liamengla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se