Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

spindelmannen har handen upp och ner

Av Mona - 14 januari 2009 18:56

Jag känner mig fortfarande inte helt kurrant. Lite halvdisig och inte på topp. Men livet går vidare i alla fall. Jobbade en stund på eftermiddagen. Fick minsann veta att jag gjorde fel tecken, spindelmannen har handen upp och ner!!! alltså fick jag lära mig något nytt.

Väl hemma höll jag på hungra ihjäl. Snabba ryck och sen stod korvstroganoff, råris, broccoli och majs på bordet. Det var riktigt gott! Efter maten for mina karlar iväg till badhuset så nu sitter jag här hemma helt för mig fred. Tänkte plocka lite. Just det, jag fick förresten höra idag att för lite kolhydrater är inte bra för hjärnan, undra om det var därför jag fick migrän igår... Kolhydrater är tydligen hjärnans botemedel. Sen blir det lugna puckar hos familjen Bergström/Persson. Antagligen en tidig kväll också. Jobbar hela dagen imorgon, stängning så jag kan nog behöva min beskärda del sömn för att huvudet ska komma i ordning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se