Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

migrän

Av Mona - 14 januari 2009 07:43

Det blev en tidig kväll igår. Helt plötsligt kände jag hur migränen kom smygande. Synen blev suddig men hade bara en liten aning till huvudvärk. Jag bestämde mig för att skippa tabletter och istället skynda mig i säng. Tyvärr funkade det inte. Högersidans smärta steg hela tiden. I med lite tabletter. Ännu mer tabletter... mådde illa, hade ont ont ont...  Jag låg och masserade tinningen och då kändes det lite bättre men det kändes som att det var mest synd om mig i hela världen. Jag tycker jag har haft migrän lite väl mycket, eller ofta  på sistone. Vad beror det på? 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

14 januari 2009 16:36

Ja, visst är den härlig! :)
Den ger en inte så dåligt samvete för att det kan vara lite dammigt ibland

http://smulan.bloggagratis.se

 
Jessica

Jessica

14 januari 2009 22:56

å din stackare, migrän e hemskt att ha!
jag fick det första gången när jag väntade engla och hade det sen flera gånger under graviditeten. nuför tiden får jag det ofta isamband med ÄL.
pöss

http://liamengla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se