Alla inlägg under november 2008

Av Mona - 5 november 2008 22:20

Imorgon är en stor dag!!! Jag menar allvar, det är inte att leka med. Jag skulle väldigt gärna vilja berätta nu men det går inte. Jag måste vänta. Ni måste vänta. Men jag lovar, imorgon kväll kommer det något stort och viktigt. Det känns jätte spännande. Jag har inte kunnat sova på flera nätter, det har mest sprätt omkring i hela kroppen. Förstår ni hur stort det är då? Det är det enda jag kan fokusera på. Känner mig lite på små rosa fluffiga moln. Helt underbart!!!! :)

Av Mona - 5 november 2008 21:56

Tro mig, det blir inte att stå på vågen imorgon och det av mer än en anledning. För att dra några exempel; jag har knapt druckit något vatten idag, ingen prommis och jag har just vräkt i mig en hårdbrödmacka med smör och kaviar och för att göra det hela ännu värre så drack jag o´boy till. hur tragiskt är inte det?! Vid 28 års ålder ska man inte dricka o´boy. Totalt idiotiskt dumt!!!

Imorgon blir det mängder med vatten. Det blir en extra lång prommis och jag ska äta ordentligt. Jag misstänker att min dåliga karraktär har att göra med att jag åt en förskräcklig middag. Det vi åt kan inte ens kallas för middag. Det ska vara ordentliga måltider för att hålla suget borta. Dåligt med vatten, ja det säger ju allt...

Av Mona - 5 november 2008 20:45

Måste ju komma med dagens mat.


frukost: fiberhavregrynsgröt med linfrön och äppelmos

Mellis: äpple

lunch: grönsaker, en potatis och fisk, två hårdmackor med smör å två glas mjölk (nää jag är inte vidare stolt över lunchen)

Middag: youghurt och två hårdmackor med smör och korv

övrigt: en bit 70% choklad

Av Mona - 5 november 2008 20:24

Det här har varit en riktigt bra dag. Det känns som att allt har jag tagit för mig har gått vägen, precis som det ska. Det tycker jag om!!


Therese och Liam har varit förbi, bara sådär helt plötsligt ringde hon och ville komma förbi en sväng. Det var roligt. Helt oplanerat och inpulsivt. Trevligt trevligt! Synd bara att jag skulle iväg på utbildning annars hade vi hunnit med mer än en snabbis.


Just det, jag har bokat tid så att Linus får komma till fotografen på lördag. Helt toppen. Fick hem lite kläder idag som jag beställt till honom. Han kommer bli så snygg!!! sen blir mamma och pappa glada när de får en förstoring i julklapp. Där ser ni, snart är alla julklappar fixade. Även min! ;)




Av Mona - 5 november 2008 06:44

Ja då har jag stått på vågen då. -0,9 kg blev det idag. Det känns ganska bra måste jag säga. Sakta men säkert närmar sig vågen den siffra jag vill den ska hamna på. Än är det ett tag bort men jag är på gång. Summan av kardemumman är än så länge -7,1 kg på 13 veckor. Vilket innebär att jag hållit på ganska så länge men fortfarande inte tröttnat. Det är bra kämpat av mig. Hejja Mona, några veckor till sen är du i mål!!! :)

Av Mona - 4 november 2008 22:15

By the way, idag har det varit riktigt roligt varje gång jag satt mig vid datorn. Trevligt med kommentarer att läsa. Det tycker jag om!! Fortsätt så mina vänner, ju mer desto bättre!!! ;)

Av Mona - 4 november 2008 22:07

Hur bra är jag egentligen? Ikväll har jag alltså vräkt i mig resterande delen av chokladkakan jag hade. Visst den var 70 % men det hjälper inte. Totalt onödigt, det hade räckt med en bit eller två men jag kunde inte hejda mig själv och nu sitter jag här med ruskigt dåligt samvete inför morgondagens vägning. Det känns som det kommer gå käpprätt åt skogen. Inte bra, inte bra. Jag kommer fortsätta vara irriterad på mig själv och min dåliga karaktär. Hallå, såhär kan det ju inte fortsätta!!! Jag lovade ju mig själv att november skulle bli en bra månad. En hälsosam och dietande månad så det heter duga. Jag får helt enkelt bita i det sura äpplet imorgon...

Av Mona - 4 november 2008 17:42

Idag efter jobbet när jag var och köpte mat så var jag först och köpte min sallad. Dennis och Linus ville inte äta sallad utan skulle ha mat från grillen. Så där stod jag på grillen och väntade på deras onyttiga mat. Det stank flott och fett, det kanske är samma sak... Jaja, hur som helst, det jag ville ha sagt var att jag blev riktigt äcklad av lukten. När jag sen sätter mig i bilen igen så stinker det fisk. Räker luktar verkligen inte gott även om smaken är god...

Skapa flashcards