Direktlänk till inlägg 21 oktober 2008

om vikt och så

Av Mona - 21 oktober 2008 09:36

Vikt och mat fixerad som jag är har jag en tendens att hamna på andra bloggar som handlar om just vikt och mat. En sida som jag hamnar på titt som tätt är denna. Tjejen arbetar på, ser ut att ta både med och motgångar på ett bra sätt. Speciellt motgångarna är jag impad av. Själv blir jag aparg av motgångar, som ni kanske märkt men den här tjejen verkar inte reflektera vidare om det. Kanske har vi välsigt olika syn på hur viktigt det är att nå den målvikt vi är ute efter. Men det är det som är intressant, alla är vi olika och har olika mål här i livet. En del är ervisare än andra och går genom eld för att komma fram, under tiden som en del kan ta en annan väg och ändå känna sig nöjd.

 
ANNONS
 
catta

catta

21 oktober 2008 11:30

ja är som du, hamnar oxå på sånna bloggar, man dras sig dit haha, som med din. men ja tror man blir mer motivrad på ngt sätt av att läsa andras, man får råd o tips som man kanske ej tänker på... så tänker o tycker jag iallaf.

pöös

http://pluttsan.bloggagratis.se

 
Nenny

Nenny

23 oktober 2008 18:54

Hej! Haha. Surfar runt lite och vips en länk till min egen sida! :)
Nej för fan. Skam den som ger sig. Det är ju inte så lätt alla dagar det här. Hihi.
Men tack för dina ord!
Kram

http://nenny.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se