Direktlänk till inlägg 21 oktober 2008

dagen och outfit

Av Mona - 21 oktober 2008 08:55

Jag tänkte ju att jag och Linus skulle ha en skön dag tillsammans. Fixade till mig lite lätt på morgonen och detta blev resultatet.


 

Jag kan tillägga att jag har på mig mina 99 kr jeans. Jag tyckte det är ganska ok för det prisen...


så en liten close up... tro mig när jag säger att jag längtar efter fredag när jag får gå till frissan och göra något åt det här så kallade håret...


Men blev mina planer så som jag tänkte det?? Nää... Mycket riktigt, hon Mona ska iväg och jobba i eftermiddag. 13-17 vad är det för tider?? Hur roligt är det att endast jobba på eftermiddagen? Det totalt suger. Sen var det tänkt jag skulle jobba heldag imorgon på ett ställe men det får jag inte. De har anställt en på 25% och eftersom hon finns tillgänglig måste hon jobba hela dagen. Hur ruskigt irriterande är inte det. Inte är hon utbildad heller. Det suger!!! Så även imorgon kommer bli en sån här dum dag, förmodligen får jag jobba eftermiddag då också... Det här är avigsidan med att vara springvikarie...


 
ANNONS
 
catta

catta

21 oktober 2008 11:06

heej god morgon, lycka till på vägningen i dag..
jätte snygga jeans. som ja sade innan , du ser verkligen inte ut att behöva gå ner i vikt..

ja har som dig , tränat hela mitt liv, då på elit nivå, men nu har de varit lite lamt under o eftergravven, då ja hade så mycket komp. så var sängliggande... men nu är de full rulle, skall försöka komma igngn sakta men säkett med träningen, ej för mycket för framfall vill man ju ej få.
mensvaret på din frågan ,ja jag blir mätt på de lilla ja äter, säkert för all stress. hihih..

kramar

http://pluttsan.bloggagratis.se

 
Jessica med Liam o Engla

Jessica med Liam o Engla

21 oktober 2008 23:11

vilken snygging!!!!
så du ska oxå till frissan på fredag? jag me :-)
kram

http://liamengla.bloggagratis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se