Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

slut helg kvar

Av Mona - 12 oktober 2008 21:06

Tack snälla söta Jessica för din kommentar. Tyvärr tror jag det är dags för dig att kolla synen igen... :/


Slut helg kvar. Idag har jag gjort absolut ingenting. Legat i soffan och läst och startat en tvättmaskin. That´s it! Det är tur man får ha totalt off dagar ibland, idag har det varit stömavbrott, tror någon stor och viktig ledning i mig gått sönder... men nu känns det lite bättre så vi får se hur det känns imorgon...


Dennis har åkt iväg och jobba. Skulle till Åland med ett hus så han blir borta några dagar. Jag tycker inte om när han jobbar borta. Det känns mer och mer som att vi aldrig hinner ses, prata med varandra och bara vara. Alltid är det något som måste göras... det sliter...


Maten:

frukost: nutrilett bar

Lunch: naturdiet bar

Mellis:  två bullens pilsnerkorv med ljust bröd, ketchup och senap

Middag: köttfärs med böner av olika slag

Övrigt: äpple och glass


Nää jag är inte vidare stolt över dagen matintag. Och mer glass kommer jag äta. Jag misstänker att jag är en sån som går upp i vikt istället för ner när jag mår mindre bra... men men jag svullar i dag så äter jag duktigt och ordentligt imorgon igen. Helgen är trots allt till för trevligheter... 
ANNONS
 
Jessica med Liam o Engla

Jessica med Liam o Engla

12 oktober 2008 21:59

haha, du ska veta att jag har mina nya glajjer och i dom ser jag perfekt :-D, tjejen, du ÄR skitsnygg, tro mig! Och du e så duktig me maten. själv känner jag att jag börjar tappa greppet och fuska mer och mer :-( suck suck!

puss o kram

http://liamengla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se