Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

fixat till dagens outfit lite

Av Mona - 12 oktober 2008 12:49

Det kändes inte riktigt bra med outfiten idag så jag gjorde lite små fix så nu känns det lite bättre...svart är liksom min färg. Det spelar ingen roll hur många andra färger jag testar, jag trivs ändå inte i någon annan färg. Svart döljer det som jag inte vill se... i alla fall känns det så...

 
ANNONS
 
Christina

Christina

13 oktober 2008 10:13

Tycker att du var jättesnygg i båda outfitsen...
Kram

http://leonletizia

 
Helena

Helena

13 oktober 2008 20:21

Som mig då hur många färger jag ändå provar så passar jag bäst i svart... det är min färg. Kanske man passar bäst i det man trivs i . ha de gott kramis

http://mittistormenhelena.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se