Alla inlägg under augusti 2008

Av Mona - 18 augusti 2008 14:27

Inte fick jag något trendigt plåster och inte kan jag skryta med att jag legat under kniven (dvs om det nu verkligen är något att skryta om, inte enligt mig iaf...).


Jag och Hanna var i god tid, och tur var det för inte ska ni tro att det fanns någon parkering. Vi körde runt, runt, runt och till slut gjorde jag mig en parkering. Iofs hade det funnits gott om parkeringar om folket bara lärde sig att parkera någorlunda vettigt... Iaf, på plats, betalade och satte oss för att vänta. Läste igenom instruktionerna om hur såret ska skötas. Som om jag kommer gå omkring i med plåster två tre veckor... två tre dagar på sin höjd. Det är ju obehagligt och vidare snyggt är det inte heller. Iofs tvivlar jag starkt på att det skulle vara speciellt mycket snyggare med ett Hallo Kitty plåster så det är iaf en tröst :)  Jaja, känns som jag tappar tråden hela tiden... Jag blev lite bedövad, gubben stoppade in sprutan direkt utan att berätta något och sen satte han igång med lasern. Tur för mig att jag inte är nålrädd så för min del var det snabbt överstökat. Så över till Hanna. Hon är mest nålrädd. Som sagt, gubben var inte vidare pedagogisk, förmodligen inte den bästa att gå till om man har fobier av något slag. Det var raka puckar och inget pjosk. Hanna fick lite smått panik så farbror Dr sa "ja, jag gör inte det här om du håller på sådär" Hanna ligger på britsen och håller mig hårt i handen och längtar efter sin mamma, men det gick bra. Sen frågade hon om det skulle göra ont när han började med lasern. "vad var det jag just gjorde?!" Han var inte så smidig i sina ord men jag tror resultatet kommer bli toppen bra.

Av Mona - 18 augusti 2008 07:48

För mig är det skönt att stiga upp tidigt. Så tidigt att ingen annan i familjen hunnit upp. Att få vara helt i lugn och ro när jag fixar till mig, efter bästa förmåga. Det är helt enkelt toppen. Däremot tycker jag inte om när jag är färdigfixad och ska hitta kläder. Det finns inga kläder som jag tycker om, iaf inte i min garderob. Och inte vet jag vad jag vill ha för kläder heller... Någon som har några trevliga förslag så är ni varmt välkomna att ge förslag :)

Av Mona - 17 augusti 2008 23:09

... jo imorgon är det verkligen så, jag ska under kniven. Eller jag tror iaf att läkaren kommer använda sig av kniv. Så vad är det jag ska göra då? Jo, jag ska bort med mitt fula födelsemärke som är på hakan. Jo jag vet, det är förmodligen bara jag som ser det. Men även Dennis vet var det är, han har nog trots allt kollat in mig ;) men det känns skönt att äntligen göra något åt detta, eftersom jag stört mig på det i evigheter. Hanna ska också med, så ville hon gå en sväng på stan men så kom hon på att hennes annars så coola och trendiga :o moster kommer ha ett plåster mitt på hakan och det tyckte hon inte var riktigt lika spännande... Men jag har förstått det som så att det är ganska trendigt med plåster. Jag har sett i flera skvaller tidningar att kändisarna går omkring med plåster och bandage. Jag kanske kan be läkaren om något hippt plåster... Det tåls helt klart att fundera på ;)



På denns bild kan ni se mitt födelsemärke och då förstår ni nog också att jag inte trivs allt för bra med det...

Av Mona - 17 augusti 2008 22:54

Så var helgen över och en riktigt rolig helg har det varit. I fredags for jag till Sofia som planerat, Linus var på utflykt med Hanna så jag kom iväg ganska tidigt. Vi hade bara trevligt. Lördag gick vi till parken och hade det skönt. Det var soligt och härligt ute så vi passade på att njuta. Satt där vid kanalen och dinglade med benen :) På kvällen var jag en sväng till Verran som hade tjejkväll. Vi satt och surrade barn barn barn och ännu mer barn. I den saliga blandningen av människor, ingen kände någon annan, så fick vi oss både ett och två skratt :) och idag, efter både ett och två samtal samt sms av Dennis (han längtade efter mig!!!! ;)) så kom jag mig iväg hem. Det är så skönt att vara hemma. Som jag längtat efter Linus. Känslan av att se honom och få kramas och pussas, det är helt enkelt obeskrivligt!! Eftersom det var toppen väder även idag så tog vi oss en sväng med fyrhjulingen. Vi tom for och lånade en eftersom Hanna också ville följa med så två fyrhjulingar på språng. Det var hur mysigt som helst. Åkte upp på Kanistoppen och tittade ut över vår fina by. Ok, jag erkänner, man måste välja vilket håll man ska titta åt för att se det vackra. Tittar man åt fel håll ser hela byn ut som ett industiområde och det är kanske inte den vackraste utsikten...


Helgens mat kommer jag inte att skriva upp, jag har inte varit allt för skötsam måste jag erkänna. Blev tom kulglass, tre kulor, i parken och gott var det. Men nu blir det hårdkörning igen. Var ut en sväng och gick idag för att sona mina synder... och imorgon blir det gröt som vanligt!!! ;)



Av Mona - 16 augusti 2008 13:56

Hur skönt som helst. Har sovit hos Sofia och här är det inga barn som vill upp tidigt. Klockan 10 vaknade jag på riktigt!! Förstå hur länge det är. Iofs hade jag vaknat x antal gånger tidigare, förmodligen av gammal vana, men lyckats somna om :)


Jag är en ganska ordningssam människa. Tycker inte om att spara på saker som ändå bara ligger och tar plats. Sofia är en som sparar, ganska lik min Dennis till sättet ;) men igår efter ett glas vin kom hon (läs jag) igång med garderoben på riktigt. Nu kan man tom se vad hon har för kläder, och hon har massor, men tidigare var det överfullt så det sjöng om det. Det blev så fint så!!! :) Jag tror tom hon är stolt över sig själv och känner att hon har fullt med annan förvaring nu till sånt som berkligen behövs... :)


Av Mona - 15 augusti 2008 12:15

Än en gång har jag fått lyckorus i kroppen. Jag har äntligen alla handlingar och papper som behövs för att jag ska kunna skicka in ansökan om examensbevis. Förstå så ruskigt skönt!! Snart mina vänner kan ni minsann läsa i tidningen att hon Mona Bergström har fått sin examen!!! :) Jo jag erkänner, jag är ruskigt stolt över mig själv och det med allt rätt!!! :D

Av Mona - 15 augusti 2008 11:41

Ni vet hur det är när man är ensam och egentligen har en massa som borde göras... Ni vet de där stunderna när man helt plötsligt kommer på massor med annat att sysselsätta sig med för att slippa alla de där måste och borde ta tag i och göra nu... Så är jag just nu, vilket resulterade i att jag gått runti huset och tagit kort, på mig själv ;) Resultatet av korten blev att jag insåg att idag har jag lyckats fixa min frisyr någorlunda, jag känner mig iaf inte som en bulle på skallen. Iofs, ni sulle sett mig när jag blåste håret, jag stor och drog i det så det skulle bli långt och rakt. Det är nämligen lite för kort på vissa ställen för att plattången ska komma till sin fulla rätt...


Så kära vänner, här är resultatet, såhär ser jag ut idag... ;)

Av Mona - 15 augusti 2008 11:05

Jag har just varit och kollat mitt blodtryck. Efter nästan tre år tycker jag att det borde blivit bra men inte... 133/91 så aningen högt... :( Innan Linus var jag en lågtryckare 100/50 så det är ganska stor ökning. Få se vad som händer.... Jaja, jag känner iaf inte av det. Tycker även det borde lite bättre nu när jag är duktig och motionerar...



Ovido - Quiz & Flashcards