Alla inlägg under juli 2008

Av Mona - 17 juli 2008 08:41

Ni vet alla hur det är när det närmar sig middagstid och vi har ingen aning om vad vi ska hitta på. Jag har alltid stora problem med det och Dennis är inte den som kommer med speciellt många förslag. Han är glad bara det inte är paprika och en massa grönsaker i maten... Hur som haver, förra sommaren bjöd några kompisar på mat och det var så ruskigt gott så jag måste bara dela med mig till alla er andra. Jag skulle kunna äta det här typ jämt och varje dag :-)


1 grillad kyckling

1 burk krossade tomater

1 burk creme bonjoure (vitlök och örter)

1 burk creme fraiche

1 gul och 1 orange paprika

salladslök


Skär kycklingen i småbitar sen är det bara att koka upp det hela. Det går även bra med kycklingfilé men jag tycker inte det är riktigt lika gott... servera med ris, kanske en sallad och njut!!

Av Mona - 17 juli 2008 08:36

Jag måste bara berätta något roligt. Det är nämligen så att Linus har inte sin farfar vid liv och han har lite svårt för att förstå detta. Han vet att det är någon som är farfar men inte vem... Vi har försökt förklara att han är död och bor i himlen... Nu kom han just och frågade mig var min morfar är och även han är död.... "men min morfar är på stugan" säger min älskade son :-)


En annan sak som är lite rolig det är det här med att Linus morfar är min pappa. Det går liksom inte ihop för honom eftersom det är hans morfar. Det där kan han hålla på med i evigheter. Dennis är även endast hans pappa, jag har inget med Dennis att göra för jag är bara Linus mamma :-)

Av Mona - 17 juli 2008 08:07

Jo jag vet, jag har aningen ångest inför vilken blogg jag ska använda mig av. Det här är inte precis den första jag påbörjat, alltid är det något som gör att jag inte är riktigt nöjd eller så är det bara att jag väntar på den perfekta bloggen som gör att jag skriver helt fantastiskt. Det ska vara så att orden bara flödar och i en form som gör att alla bara längtar till att jag ska skriva ett nytt inlägg. I alla fall mina vänner, nära och kära. På tal om vänner. Jag har lite jobbigt med att acceptera att livet går i olika riktningar för oss alla. Några har levt familjeliv betydligt längre än mig och även om vi gjort försök att hålla kontakt både före och efter Linus så har det runnit bort i sanden. Sen har vi de närmaste vännerna men även där blir det förändringar genom livet. Några är nykära och jag är så glad för deras skull. Det tråkiga är ju att de vill tillbringa mycket tid med sin käraste, vilket jag inte klandrar men det blir mindra tid för mig, som tur är brukar det gå till sig med tiden, när även de hamnar i en vardag :-)


Dagens planer är inte speciellt många. Vi ska iväg och handla lite, eller en hel massa eftersom kylen är tom, igen. Dennis pratade även om att han ville fara förbi hos Magnus och Malin så kanske... Då får vi snusa lite på Milton och Linus kan leka med Tindra och jag surra med Malin. Ni skulle alla sett när Linus höll i Milton första gången. Stoltare kille får man allt söka efter. Ett som är säkert är att han kommer bli en toppen storebror i framtiden någon gång :-)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards