Alla inlägg under juli 2008

Av Mona - 21 juli 2008 18:16

För ett tag sen hittade jag en sida där man kunde räkna ut hur länge man skulle leva genom att besvara några frågor som handlade om allt möjligt mellan himmel och jord. Som jag då är tyckte jag det kändes jätte spännande, kan ju vara kul att veta även om det kanske inte stämmer och är riktigt riktigt... Resultatet blev att jag skulle leva till jag blev 90,4 år gammal så Dennis får minsann stå ut med mig ett bra tag ;-)

Idag när jag kom hem från jobbet hade jag fått en räkning från bolaget som ansvarar för sidan, 199 kr kostade det, vilket jag inte sett. Nu gick jag in på sidan igen för att verkligen kolla om de hade skrivit något om priser. Genom att trycka sig fram på olika flikar kunde man få information. Det fanns även en flik för pris... men vem i hela j*vla vida världen kollar runt överallt innan de gör ett test lite sådär halv allvarligt??? inte är det då jag iaf... Ruskigt iriterande var det :-[



Av Mona - 20 juli 2008 21:54

Vi fick besök av Lina & co. Elliot kom för att köra fyrhjuling och det gjorde han misann. Men det var inte riktigt tillräckligt, han ville köra hela tiden. Å det är klart, har man ingen hemma är det jätte spännande. Men efter en stund fick pojkarna leka att de körde, och det gick lika bra det med.


Det är så roligt. Dennis och Björn kommer jätte bra överens. De har tom bestämt att umgås med barnen imorgon när jag och Lina jobbar. Planen är att Björn ska hjälpa Dennis med altan bygget samt att Elliot får vara hemma med Björn trots att han inte måste, hur gulligt är inte det?! Jag tror killen kommer få många stjärnor i himlen, och godkänd av mig, Dennis samt Linus som avgudar honom :-) Lina har minsann blivit ratad... men jag vet att hon ligger bra till hos Linus iaf.

Av Mona - 20 juli 2008 14:15

...och då var det slut helg kvar. Men inte ska vi spilla tårar för det, det har varit en riktigt bra helg. Igår kom Sofia så vi lagade mat och rantade runt lite och hamnade i tomma intet, och bara var. Helt skönt. Idag har varit samma avspända dag. Inga krav från yttrevärlden, bara vi som bara varit. Har hunnit en sväng till lekparken och även gjort ett försök till att sola. Behöver jag berätta att solen försvann i samma stund som bikinin åkte på?!! Det är så typiskt, det är som att solen är rädd för mig, eller är det fler än jag som känner så??


Nu har prinsen just vaknat. Förhoppningsvis ska vi hitta på något roligt nu i eftermiddag, men vad? Kanske kommer Lina, Björn och Elliot förbi en sväng, eller kanske far vi dit... det får framtiden utvisa...

Av Mona - 19 juli 2008 12:17

Ett längre tag har jag gått och funderat på det här med fantasi. Vad ska man egentligen göra av sina fantasier? Ska de bara finnas där som just fantasier, något som bara jag vet, eller ska man dela med sig till andra? Har det att göra med vilken slags fantasi det är eller är det bara hela allmänt???

Av Mona - 19 juli 2008 12:05

Så igår var vi alltså ut på Rallar Svängen. Som vanlig var det roligast innan, inte för att det var tråkigt ute men det är ju så svårt att prata med folk när det låter överallt och ljudet är högt. Jag och Linisen hann iaf gå igenom lite tankar som vi inte pratat om tidigare, eftersom vi båda är stolta av oss. Men samtidigt vet vi var vi har varandra och varför vi båda agerar som vi gör. Det är bra med sådana vänner. Man behöver inte lägga energi på att vara arg eller ledsen eller något sånt utan bäntar egentligen bara ut varandra och rätt tillfälle. Det var helt enkelt en trevlig kväll.



Jag bestämde mig för att gå hem för att må riktigt bra idag. Vilket jag nästa gjorde, gick alltså. På vägen mötte jag Johnny och några kompisar till honom. Surrade lite. Han tyckte inte jag skulle gå hem så då säger han: "om jag ger dig pengar, åker du taxi hem då?" "nää, svarar jag, tänk så mycket annat jag kan göra med pengarna" "Jag förstod väl det säger han då" sen ringer han en taxi och övertalar mig att följa med på efterfest. Kan jag få tillägga att det var den trögaste efterfest jag varit på. Folket gick typ och la sig :-o Sen äntligen kom min taxi och jag åkte hem. Hittade Dennis sovande på soffan och han fick en filt på sig sen somnade även jag efter en stund.


Det var lite mystiskt för jag vaknade efter typ två timmar och hade ruskigt ont i foten. Jag kunde inte röra den, eller stå på den för den delen. Det gjorde ont hela hela tiden. Jag hoppade tom på ett ben till toan. Men nu på morgonen när jag vaknade hade jag itne riktigt lika ont. Jag kan gå som vanligt men känner mig lite öm. Undra vad det egentligen beror på...

Av Mona - 18 juli 2008 16:35

Så sitter jag här hemma, helt ensam. Det går nästan att höra tystnaden (om vi bortser från tvättmaskinen) och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag har på sätt och vis en plan men jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska lägga upp den, allt flyter samman. Det jag egentligen borde göra är att skura av golven men hur roligt är det en fredageftermiddag??? Jag borde även försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll och eventuellt även sminka mig och jag har ju all tid i världen för det nu när Linus åkt till mormor och morfar men jag kan liksom inte ta mig för något. Det är alltid samma sak när jag är helt ensam hemma. Jag blir handlingsförlamad... Å andra sidan allt det jag "måste" göra kan jag göra senare, det är ingen panik men det hade varit skönt att ha det bortgjort...


Vi har iaf varit ner på tivolit och åkt lite, eller Linus har kört bilar och druckit coca cola. Den där coca colan var tydligen det bästa för det var det första han berättade för mormor och morfar när de kom :-) Tänk att man kan vara så less sitt barn ibland att man inte vill annat än få en stund för sig själv och när de väl far är det för tomt och tyst och man saknar dem så det gör ont i hela kroppen. Det är tur jag vet att han har det bra.


Nää nu ska jag ta tummen ur och göra lite nytta, för ingen annan verkar komma och göra det åt mig....

Av Mona - 18 juli 2008 12:54

I morse kom jag på att jag skulle färga ögonbrynen. Sagt och gjort, färgen var på plats och hon Mona satte sig framför datorn och fördrev lite tid. Hamnade på en massa trevliga blogga som jag var tvungen och läsa och glömde totalt bort tiden. Behöver jag berätta vad resultatet blev? Hon Mona är alltså super blong (med utväxt!!!) sen har hon typ svartast ögonbryn :-S men det blir nog bra ikväll när make upen är på plats men just nu är det ingen läcker syn...


Tillbaka till utväxten. Det är snart två månader sen jag klippte mig och färgade håret. Det är långt ifrån läckert. Jag tittade på "gamla" kort tidigare i veckan och kände att jag var ju jätte nöjd när jag var nyfrissad och fixad men nu ser det rent ut sagt för j*vligt ut!!! Det är utväxt, vilket borde vara förbjudet, nött så topparna krusar sig. Sen till råge på allt så ställde jag mit på vågen i morse. Det var ingen trevlig syn :-[ den säger nämligen 10 kg mer än innan jag väntade Linus. Hur ruskigt tragiskt är inte det?!!! Jag måste ta tag i det här nu men hur?? Jag har ingen motivation, den existerar helt enkelt inte. Samtidigt vet jag att jag är den enda som kan göra något åt mig själv. Förvisso har jag och Hanna angett godislöfte och det funkar ju men det är så mycket annat. Just nu är jag i en period när jag äter kvällsmackor, varje kväll/natt. Hur otroligt dumt är inte det?!! Sen lever jag praktiskt taget på mackor och mjölk. Förvisso är det hårdbröd men det är ändå ingen toppen mat att leva på GRRRRR jag blir så arg på mig själv!!! och springningen som jag och Hanna kom igång med så bra den har totalt runnit ut i sanden. Jag måste ta och rycka upp mig totalt nu!!!!!


Nää  nu har jag klagat nog, men lite bättre känns det.

Av Mona - 17 juli 2008 13:34

Jag var just och lästa på Malins blogg, som hon förövrigt inte har talat om att hon har :-[ men iaf hade hon skrivit något som fick mig att skratta. Det var om andra människor som hon ansåg skulle skriva dagbok istället för att blogga. Jag skrattade så jag nästan grät. Det ska vara du Malin Maluppa, allas vår pinuppa!! vem annars?!?!! :-)


Så hitintills har dagen framskridit utan några störra missöden. Jag och Linkis var och handlade, han är så hjälpsam. Det slutade med att jag gick med två vagnar och försökte hålla reda på en buskille med spring i benen samtidigt. Resultatet blev en väldigt kladdig pojke, efter en korvskiva samt lösviktsgodis som står i precis rätt höjd för en 2 åring, (Kan det möjligtvis vara en man som gjort dessa lösgodisställningar???) men även en kyl som ser välfylld ut för tillfället. Vi får se om den är lika välfylld när det är dags att laga middag...

Ovido - Quiz & Flashcards