Alla inlägg under juli 2008

Av Mona - 29 juli 2008 09:08

... kan det bli bättre. Vi vaknade tidigt men solen stod högt och inte ett moln syns på himlen!! me like!!! :-) Funderar lite smått på att åka till badet en sväng och svalka oss lite sen kl 14 är dagens höjdpunkt. Klipper, here I come!!! Har ni alla förstått nu hur otroligt mycket jag längtar??!!!


Jo, jag och Hanna har ju avlagt godislöfte. Tyvärr glömde jag bort det under helgen men nu tar vi nya friska tag igen. Jag är iaf stolt över att jag inte äter godis i samma mängd som tidigare men då har förvisso glassintaget ökat med 250% så det måste jag också försöka göra något åt... jag återkommer om det i ett senare skede...

Av Mona - 28 juli 2008 21:45

Imorgon är den stora dagen. Jag ska äntligen till frissan och fixa utväxten (på typ 3 cm) och klippa bort allt svinto som befinner sig vid topparna av mitt hår. Gissa vem som längtar så det står härliga till?! Oh yes, helt rätt det är jag!!! :-) Min första tanke var att lägga in en föra och en efter bild men efter mitt fina inlägg tidigare idag där även en bild av mig i bikini (!!!) finns så känner jag att det inte är ett måste. Tro mig när jag säger att det tog emot ordentligt att lägga in den bilden. Men vad gör man inte för att sprida lite glädje på vår jord?! ;-)  där kan ni som sagt även se min utomordentliga utväxt och tragiska frisyr. När jag först klippte av mig allt hår tänkte jag att det här kommer ju bli hur lätt som helst att sköta men jag hade inte riktigt räknat med att en kort frisyr måste underhållas betydligt oftare än långt hängande hår... men det blir iaf kort en gång till, eftersom det är ruskigt skönt, så får vi se sen... Vem vet, hösthåret kanske ser helt annorlunda ut... den som lever får se :-) 

Av Mona - 28 juli 2008 19:24

Det blev lite varmt iaf idag även om det inte varit fullt så soligt som under helgen. Eftersom Dennis skulle riva altan så for jag, Linus och Hanna till Nyfors och badade lite. Det var riktigt skönt i vattnet. Vi började lite försiktigt med barnpoolen. Hanna fick agera fotograf, tyvärr blev inte bilderna riktigt så trevliga att titta på som jag hade hoppats (och det hade inte med fotografen eller Linus att göra) jag ser ut som ett riktigt chipsmongo :-s (se och beskåda bilden nedan). Det om något var en sporre att ägna min kropp lite omtanke. Tyvärr glömde jag bort mig lagomt till middag, for till syster på palt och jag åt minst två stycker för mycket, men gott var det... Tack snälla syster för maten!!



Av Mona - 27 juli 2008 21:21

Tiden går fort när vi har roligt, ännu en helg har passerat. PDOL har väl varit helgens stora händelse, men jag har inte ens varit in till stan. I fredags efter jobbet packade jag väskan sen for jag och Linus på semester under helgen hos mamma och pappa på stugan. Det var toppen!! Inget tjo och tjim och inga måsten och som vanligt när vi kommer dit på semester visar sig solen från sin bästa sida och solbrännan gör sig på mind. Tyvärr glömde jag packa kameran så det finns inte ett endaste kort från helgen. Det skulle varit så roligt att visa kort från när jag och Linus hade vattenkrig med vattenslangen. Killen, inte ens tre år fyllda, lurade sig mamma så det stod härliga till och sprutade ner mig totalt :-) När det sen var min tur att ha vattenslangen säger han "mamma om du inte lyssnar på mig måste jag stänga av" undra var han har fått de orden ifrån?? :-s Jag kan inte komma ihåg att jag någonsin har sagt något sånt till min älskade son (eh eller så har jag väl det). Idag tyckte Dennis vi skulle fara iväg och bada men klockan blev så mycket och jag och Linus längtade hem. Så här sitter jag nu och bara känner att borta bra men hemma bäst är ett mycket bra ordspråk.

Av Mona - 24 juli 2008 20:49

Idag har varit en mindre bra dag. Det började med att väckaren ringde alldeles för tidigt. Tro mig när jag säger att jag önskade för en kort sekund att jag inte hade något samvete och ansvarskänsla och hade tillåtit mig själv att somna om och stuntat i att fara iväg och jobba... men nu blev inte fallet så, jag steg upp och gjorde mitt yttersta för att ingen annan skulle se mina gigantiska sposäckar som hängde under ögonen... Sen kom en lätt irritationskänsla över mig, vilket resulterade i lite obalans... Tog mig slutligen iväg till jobbet där stämningen var mer tryckt än luftig... Ibland önskar jag att jag inte hade lätt för att känna vilken stämning som råder i ett rum utan istället bara komma in och köra mitt eget race. Jag skulle komma med glada och trevliga kommentarer och göra alla på gott humör och stämningen skulle vara på topp. Jag tror helt enkelt det ska bli mitt nyårslöfte. Då ska jag lära mig dra roliga stämningsupplyftande ramsor och skriva låttexter som gör alla helt glada och lyckliga. Jag och Björn!!! ;-)



Av Mona - 23 juli 2008 17:15

Alltså har jag det skönaste ungen eller vad. Jag har just pratat med honom i telefon. Han började samtalet med "mamma vill du prata med mig?" och fortsatte med att berätta lite smått om vad de gjort och då nämde han även farfar. Vi försöker få honom att benämna Axel med namn eftersom det egentligen är Dennis farfar. Då berättar mitt älskade barn: "mamma det är inte min farfar, det är pappas farfar" Kan man bli annat än helt kär i detta underbara barn?


Det är ju ingen hemlighet att jag längtar efter barn #2 men att det inte kommer att bli av än på ett tag. Det är så mycket vi måste hinna med och jag vill jobba lite. Hur som haver så surfade jag runt lite i cybervärlden och kom in på en sida om havandeskapsförgiftning och även hur man kan bekämpa detta. Det har gjorts en undersökning i Nederländerna där de menar att om kvinnan utför oralsex på mannen och sväljer dennes smärma så ska risken minska... jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till den undersökningen. Jag tycker det verkar aningen skumt, någon anna???

Av Mona - 22 juli 2008 19:05

jo det är precis vad jag är. Dennis och Linus har åkt till Kamlunge och stannar en natt eller två. Så vad gör jag i min ensamhet, jo jag har ganska nyligen slutat jobba och bestämde mig för att mysa med mig själv i min ensamhet, sorry mina vänner det är inte riktigt som ni tänkte där ;-) Jag har köpt hem glass, ostkrokar och cocacola och ska svulla hela kvällen halvtittandes på TV och läsa en bok. Det kommer bli toppen. Jag har liksom förlikat mig med tanken att det där med diet inte är något för mig. Jag får göra det bästa av situationen och njuta under tiden istället. Och vem vet, helt plötsligt kanske jag vaknar med den perfekta kroppen *hockus pockus* jag har iaf hållt mitt godislöfte och det mina vänner är stort för att vara jag.


Nu blir det svullning i soffan i samarbete med McLeods Daughters. Vi har så trevligt ihop!!

Av Mona - 21 juli 2008 21:43

När jag var förbi affären idag och skulle se om jag hittade något aptitligt att stoppa i mun till middag hittade jag något jag längtat efter i många år. De hade bagels. Nu kan det mycket väl hända att det funnits runt om i vårt avlånga land ett bra tag men inte i Älvsbyn... eller så har jag helt enkelt inte sett det. Det blev iaf min middag. Bagels med philadelfia ost *mums* vad gott det var!! och ännu godare skulle det varit om det var kanel och russin bagels som jag åt typ jämt när jag bodde i USA. Iofs fanns det hur många sorter som helst att välja bland och vem vet, kanske kommer även det hit inom en snar framtid :-) 

Skapa flashcards