Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

kycklinggryta

Av Mona - 17 juli 2008 08:41

Ni vet alla hur det är när det närmar sig middagstid och vi har ingen aning om vad vi ska hitta på. Jag har alltid stora problem med det och Dennis är inte den som kommer med speciellt många förslag. Han är glad bara det inte är paprika och en massa grönsaker i maten... Hur som haver, förra sommaren bjöd några kompisar på mat och det var så ruskigt gott så jag måste bara dela med mig till alla er andra. Jag skulle kunna äta det här typ jämt och varje dag :-)


1 grillad kyckling

1 burk krossade tomater

1 burk creme bonjoure (vitlök och örter)

1 burk creme fraiche

1 gul och 1 orange paprika

salladslök


Skär kycklingen i småbitar sen är det bara att koka upp det hela. Det går även bra med kycklingfilé men jag tycker inte det är riktigt lika gott... servera med ris, kanske en sallad och njut!!

 
ANNONS
 
Tobbe

Tobbe

17 juli 2008 09:06

Du har ett lite annorlunda problem, en annan har svårt att begränsa sig med alldeles för många uppslag och idéer att välja mellan... *ler*

Ha en bra dag...

http://www.godaremat.se/go.asp?ref=55

 
Mona

Mona

17 juli 2008 13:22

då får du ta och dela med dig lite!!! :-) men det får inte vara för mycket grönsaker i för då äter inte hela familjen... sen får det inte ta för lång tid heller...

http://mittimittliv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

smultronblomma

17 juli 2008 17:53

å lät supergott! tack för tipset, jag gillar sånna där snabba maträtter :-)
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mona - 7 februari 2009 22:48

Vänner, nu är det fixat och klart. Mitt projekt är genomfört. Det gick betydligt fortare än vad jag hade väntat. Jag vill tacka Jennifer, som har hjälpt mig på traven. Utan hennes hjälp hade det inte gått såhär bra. Numera kan ni läsa om mitt liv på ...

Av Mona - 7 februari 2009 12:27

Igår gick jag in med inställningen att det här skulle bli en bra dag på alla sätt och vis. Dagen började med att jag vaknade på totalt fel sida. Det är -20 grader ute, det blåser och det snöar. Jag har en antydan till skallebang och det känns inte al...

Av Mona - 6 februari 2009 21:39

Jag känner att det är torka idag på bloggfronten. Typisk fredag? Är helt tom i huvudet. Skulle behöva sova men vill njuta en liten stund till av total ensamhet nu när karlarna mina sover. Egentligen borde jag inte vara så trött med tanke på att jag b...

Av Mona - 6 februari 2009 16:14

Imorgon ska jag göra mig så vacker jag bara kan. Jag ska anstränga mig till det yttersta. Varför? Jo, bara för att jag vill. Bara för att jag kan. Bara för att få lite glans på vardagen. Jag ska ha kjol på mig. Jag ska känna mig på topp. Jag ska vara...

Av Mona - 5 februari 2009 22:05

När jag kom hem från jobbet idag var Dennis och Linus ute och skottade. Linus var kanske inte på sitt allra charmigaste humör, kanske hungrig... I alla fall visade det sig att Dennis hade kört fast med fyrhjulingen och jag var tvungen hjälpa honom at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se